About the Project

This Sephora storefront was designed by layering the effect of elements to create depth and texture in a fun, modern way.

  • Project Type
    Multi-Site Branding
  • Services
  • INDUSTRY
    Retail
  • Location
    Beverly Hills, CA

Project Elements

  • Custom illuminated ribbon waves
  • Thermoformed side-lit letters
  • Internally illuminated low-profile S-flame logos

Services Rendered

  • Turn-key fabrication of custom architectural elements and signage.
  • Full service installation with close supervision of project management staff to ensure customer satisfaction.
01

The Challenge

Creating a cutting edge, thin profile, edge-lit architectural feature and attaching it in a very minimalistic way to an aging building's structure. In addition, because the installation occurred toward the end of the project, the work took place behind a full height barricade on a limited project schedule.

02

The Solution

After a thorough round of research and testing, the team designed a custom die to produce a very thin extruded aluminum trim to maximize the illuminated area and minimize the non-lit materials that would detract from the effect.

Our dedicated installation and project management teams worked in tandem to completed this installation in three consecutive 20+hr shifts to get the project completed before grand opening.

03

The Result

By utilizing a mixture of materials ranging from smooth mirrored black glass, to down-lit embossed wavy fiberglass resin panels and projecting 3-dimensional illuminated ribbons, we were able to give the storefront a 'motion' effect. Sephora was looking to set themselves apart from the monotony of regular retail storefronts and we believed we created an awesome modern tapestry and feast for the eyes.

project

Gallery

No items found.
next steps

Ready to Get Started?

contact us |